Wij kunnen u geruststellen dat de levering van alle Grammer stoelen en onderdelen momenteel gewoon verloopt zoals u van ons gewend bent. Elk product dat op voorraad is, heeft u binnen enkele dagen in huis.

Advies nodig?

NL: 0180 512 866
BE: 03 232 42 28
info@grammer.nl

Compacto trekkerstoel

De Grammer Compacto trekkerstoel is bij uitstek geschikt voor compacte trekkers zoals smalspoortrekkers met een smalle wielbasis. Denk bijvoorbeeld aan landbouwmachines voor fruitteelt of wijnbouw. De stoelen uit deze serie kunnen optimaal naar de wensen van de bestuurder worden aangepast. Het zitvlak is in diverse breedtes leverbaar. Daarnaast kan er een keuze gemaakt worden uit mechanisch en luchtgeveerde modellen.

Toont 1 resultaat

Compacto trekkerstoel biedt optimaal zitcomfort
De Grammer Compacto tractorstoel combineert vering, bedieningscomfort en gemak waar de ruimte beperkt is. De kussens zijn verkrijgbaar in drie verschillende breedtes. De stoelen zijn herkenbaar aan de groene stof waarmee wordt verwezen naar de landbouw. Ze zijn ook verkrijgbaar in PVC. Deze laatste opties is aan te raden voor stoelen die in een open cabine worden geplaatst.