Privacyverklaring


Via onze webshop worden privacygevoelige gegevens (persoonsgegevens) verwerkt. EBLO Seating B.V. acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

 

Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt. Dat betekent onder andere dat:

 

  • Wij duidelijk vermelden met welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen wij via deze privacyverklaring;
  • Wij onze verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;
  • Wij u eerst vragen om uitdrukkelijke toestemming om uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming is vereist;
  • Wij passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
  • Wij uw recht respecteren om uw persoonsgegevens op uw aanvraag ter inzage aan te bieden, te corrigeren of te verwijderen.

 

EBLO Seating B.V. is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen, gebruiken en met welk doel. Wij raden u aan deze zorgvuldig te lezen.

 

Gebruik van persoonsgegevens

EBLO Seating B.V. hecht veel waarde aan uw privacy. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden opgegeven, in het kader van de door u gevraagde dienst, of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt om te verwerken.

 

Wij verzamelen de volgende gegevens:

 

Algemene gegevens: zoals naam, adres en woonplaats. Dit zijn de gegevens die u invult op uw bestelformulier. Deze gegevens worden gebruikt om de bestellingen te behandelen. Ook gebruiken wij deze gegevens als u aanspraak maakt op garantie of uw retourrecht.

 

  • E-mailadres: wordt gebruikt om uw bestelling te bevestigen en u te informeren wanneer uw bestelling is afgerond. Op het door u opgegeven e-mailadres sturen wij ook acties, indien u tijdens de bestelling heeft aangegeven dit te willen ontvangen. Uitschrijven voor e-mails kan via de onderstaande link in de mail of door ons te contacteren. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar info@grammer.nl, via het contactformulier (https://grammer.nl/contact/) of door ons te bellen: +31 (0)180 – 512 866.
  • Telefoonnummer: vragen wij altijd, zodra u een bestelling wilt plaatsen. Dit nummer wordt gebruikt indien het noodzakelijk is om u te bellen over de geplaatste bestelling. Uw telefoonnummer gebruiken wij niet voor marketingdoeleinden.
  • Factuuradres: dit betreft de adresgegevens die we gebruiken om de bestellingen naartoe te verzenden. Tijdens het invullen van het bestelformulier krijgt u ook de optie om een afleveradres op te geven dat kan afwijken van uw factuuradres.
  • Betalingsgegevens: een beschikbare optie tijdens uw bestelproces. Bij ons betaalt u altijd in een beveiligde omgeving. Deze wordt aan u beschikbaar gesteld door Mollie B.V. en AfterPay. Deze gegevens gebruiken wij om te controleren of de bestelling is betaald en wanneer we een terugbetaling moeten doen.

 

Afhandelen bestelling

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, maken wij voor de afhandeling daarvan gebruik van uw persoonsgegevens. Indien dat nodig is voor een goede afhandeling kunnen wij uw persoonsgegevens ook aan derden verstrekken. Meer daarover leest u in deze privacyverklaring.

 

Reclame

Naast informatie op onze website, kunnen wij u ook op de hoogte houden van acties en nieuwe producten of diensten. Wij versturen dit via de volgende methodes:

 

  • E-mail: als u via het bestelformulier of inschrijfformulier toestemming heeft gegeven om dit te ontvangen. Indien u hier geen toestemming voor heeft gegeven, zullen wij uw e-mailadres ook niet gebruiken voor reclames of nieuwsbrieven.
  • Social media: Voor onze website gebruiken wij ook Facebook. Hier heeft u de optie om ons bedrijfsprofiel te liken. Leden kunnen dan huidige acties en andere reclame-uitingen volgen en hierop reageren.

 

Contactformulier

 

EBLO Seating B.V. biedt u op grammer.nl de mogelijkheid aan om ons te contacteren via een contactformulier. Dit contactformulier maakt gebruik van verplichte velden zoals:

 

  • Naam
  • E-mailadres
  • Berichtenveld

 

De ingevulde data wordt uitsluitend gebruikt voor het versturen van uw bericht naar onze servicedesk en wordt niet opgeslagen in onze database. Indien u wenst om geen gebruik te maken van ons contactformulier, biedt de contactpagina (https://grammer.nl/contact/) u ook andere methodes om ons te contacteren.

 

Publicatie

Wij publiceren klantgegevens niet.

 

Advertenties

Onze webwinkel vertoont geen advertenties van derden.

 

Verstrekking aan derden

Wij kunnen uw gegevens doorgeven aan onze partners. Deze partners zijn betrokken bij de uitvoering van de overeenkomst.

 

Cookies

Onze webwinkel maakt gebruik van cookies. Deze cookies plaatsen wij om de webwinkel optimaal te laten werken. Cookies zijn kleine bestanden die gegevens opslaan zodat u niet iedere keer een handeling opnieuw moet uitvoeren. Hierdoor hoeft u niet steeds dezelfde informatie in te vullen en maakt dit uw bezoek aan de website een stuk prettiger en sneller.

 

Wanneer u onze webwinkel voor het eerst bezoekt, wordt er een mededeling getoond waarin wij u uitleggen waarom wij cookies gebruiken. Hier heeft u de optie om een akkoord te geven of door te gaan naar onze privacyverklaring. Uw verder gebruik van onze webwinkel vatten wij op als toestemming voor dit gebruik van cookies.

 

Mocht u het onprettig vinden dat uw cookies bewaard worden, dan kunt u deze eenvoudig verwijderen. U kunt ook cookies in zijn geheel uitschakelen. Het is belangrijk om te weten dat onze webwinkel dan niet langer optimaal kan werken waardoor bepaalde functies uitvallen en de website langzamer kan worden.

 

Wij gebruiken de volgende soorten cookies:

 

  • Functionele cookies: Bieden u de mogelijkheid om inloggegevens op te slaan, zodat u niet elke keer hoeft in te loggen. Zorgen ervoor dat producten in uw winkelmandje blijven als u de pagina ververst. De site blijft optimaal werken in uw browser en op uw specifieke beeldscherm.
  • Analytische cookies: met behulp van derden gebruiken wij analytische cookies om uw bezoek aan onze website te analyseren. Dit helpt ons om te ontdekken waarin we onze webwinkel kunnen verbeteren. Zo blijft het steeds prettig om onze webwinkel te gebruiken. Om dit te realiseren gebruiken wij de volgende gegevens:
    • Eigenschappen van uw apparaat (mobiel, tablet of desktop), de browser en uw schermresolutie.
    • Hoe u op onze webwinkel terecht bent gekomen en hoelang u onze website heeft bezocht.
    • Welke pagina’s u bezocht in onze webwinkel.

 

Bestelgegevens zoals naam, adres, telefoonnummer etc. etc. worden niet opgeslagen in deze cookies.

 

  • Advertentiecookies: Deze worden gebruikt om te analyseren hoe vaak er geklikt wordt op een advertentie en hoe vaak een advertentie vertoond wordt.

 

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om de gegevens van de Analytische- en Advertentiecookies bij te houden. Wij hebben een bewerkersovereenkomst met Google gesloten om afspraken te maken over de omgang met onze data en delen geen gegevens met andere diensten van Google. Wij anonimiseren ook ip-adressen.

 

Beveiliging

Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken en te voorkomen.

 

Bewaartermijnen

De hierboven beschreven persoonsgegevens worden bewaard voor zolang als nodig om uw bestellingen af te handelen, inclusief garantie. Daarna bewaren wij gegevens nog maximaal een jaar voor de eerder beschreven statistische doeleinden. Daarna worden de gegevens gewist, tenzij er een wettelijke plicht is die langer bewaren vereist (zoals de fiscale bewaarplicht van zeven jaar voor betaalgegevens).

 

Websites van derden

Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze webwinkel zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

 

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

 

Inzage en wijzigen van uw gegevens

Voor vragen over ons privacybeleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) uw persoonsgegevens kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

 

U kunt ons ook een verzoek toesturen om deze gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Ook kunt u een verzoek indienen om een gegevensexport op te vragen voor gegevens die wij met uw toestemming gebruiken, of gemotiveerd aangeven dat u de verwerking van persoonsgegevens door ons wil laten beperken.

 

Om misbruik te voorkomen kunnen wij u daarbij vragen om u adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dient u een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. U kunt deze terug vinden in de instellingen van uw browser. Indien de gegevens niet kloppen, kunt u ons verzoeken om de gegevens te wijzigen of te laten verwijderen.

 

Autoriteit Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Contactgegevens

EBLO Handelsmaatschappij B.V.
Schrijnwerkersstraat 10
3334 KH Zwijndrecht
info@grammer.nl
0180 – 512 866