0

Alleen de beste stoelen zijn goed genoeg!
Grammer trekkerstoelen, heftruckstoelen & bouwmachinestoelen.
Veilig uw Grammer stoel kopen via de Originele Grammer Webshop.

Grammer - Verkozen tot beste Grammer webshop

Advies nodig?

NL: 0180 512 866
BE: 03 232 42 28
info@grammer.nl


Grammer Bouwmachinestoel

Graafmachines, mingravers, shovels, bulldozers en alle andere denkbare bouwmachines vereisen een bouwmachinestoel die tegen een stootje kan. Het werk op ruig terrein, keien, rotsen en grind hebben grote impact op de stoel en bestuurder. De machines zijn hierdoor onderhevig aan schokken en trillingen. Een stoel met een goed veersysteem is dan geen overbodige luxe. De Grammer bouwmachinestoelen voldoen aan alle essentiële eisen.

Toont alle 24 resultaten

Grammer Actimo bouwmachinestoel

De Grammer Actimo wordt veelvuldig toegepast in bouwmachines. Deze is leverbaar met verschillende veersystemen, een verstelbare lendensteun en een hoge of juist lage rugleuning. Optioneel kunnen er joystickconsoles (pods) aan worden toegevoegd.

Grammer Maximo bouwmachinestoel

De Grammer Maximo bouwmachinestoel voldoet aan de strenge normen voor ergonomie en is voorzien van uitgebreide instellingsmogelijkheden. Zo ook de De Grammer Maximo XXL PVC. Deze luchtgeveerde stoel is standaard uitgevoerd met gewichtsinstelling, instelbare schokdemper, horizontaalvering en pneumatische lendensteun.

Grammer Primo bouwmachinestoel

De Grammer Primo is een compacte bouwmachinestoel die ondanks het kleinere formaat beschikt over een perfect veersysteem. Ook op het gebied van ergonomie doet de Primo niet onder voor andere Grammer stoelen. Standaard uitgevoerd met lendensteun en optioneel leverbaar met horizontaalvering.

MSG20

De MSG20 bouwmachinestoel is een mechanisch geveerde zetel. Ondanks dat de stoel compact is van formaat wordt er niet ingeleverd op het gebied van zitcomfort. De MSG20 is standaard voorzien van gewichtsinstelling en hydraulische schokdemper.

Maak een oude bouwmachinestoel weer als nieuw

Ook voor verkopers van een tweedehands bouwmachine biedt een Grammer bouwmachinestoel een uitkomst: de machine voldoet direct aan de laatste eisen op het gebied van ergonomie en zitcomfort zodat een nieuwe bestuurder gelijk aan het werk kan. Een Grammer bouwmachinestoel is geschikt voor diverse merken machines, als: Ahlmann, Atlas, Bobcat, Case, Caterpillar, Doosan, Fuchs, Giant, Hitachi, Hyundai, IHI, JCB, Komatsu, Kubota, Liebherr, Neuson, New holland-Kobelco, O&K, Riverland, Samsung, Schaeff, Schäffer, Sennebogen, Sunward, Taceuchi, Terex-atlas, Terrax, Volvo, Wacker-neuson, Yanmar.

Grammer bouwmachine past in vrijwel alle bouwmachines

Een bouwmachinestoel van Grammer past onder meer in de volgende bouwmachines: bandenkraan, bosvouwmachine, bulldozer, graafmachine, gronddumper, grondverzet, grondverzetmachine, heimachine, kniklader, minigraafmachine, minigraver, minikraan, minilader, minishovel, rupsdumper, rupskraan, rupskraan, shovel, skidster, wegenbouwmachine, wegenwals, wheel loader, wieldumper, wiellader, zandkipper.