0

Alleen de beste stoelen zijn goed genoeg!
Grammer trekkerstoelen, heftruckstoelen & bouwmachinestoelen.
Veilig uw Grammer stoel kopen via de Originele Grammer Webshop.

Grammer - Verkozen tot beste Grammer webshop

Advies nodig?

NL: 0180 512 866
BE: 03 232 42 28
info@grammer.nl


Grammer rugkussens

Nieuw Grammer rugkussen voor tractor, heftruck en bouwmachine

Begint uw rugkussen te slijten en zoekt u een nieuw Grammer rugkussen voor uw heftruckstoel, trekkerstoel of bouwmachinestoel? Dan zit u goed bij de Grammer webshop. Alle Grammer rugkussens voor elke tractor, heftruck en bouwmachine hebben wij op voorraad en hebt u binnen enkele dagen in huis.


Bekijk alleen: Zitkussens | Rugkussens | Kussensets


Selecteer type rugkussen: LS95 | DS85 | GS12 / B12 | MSG20 | MSG30 | 511 | 520 | 521 | 522 | 531 | 721 | 722 | 731 | 741


Toont alle 38 resultaten

Grammer rugkussen

Zorg voor goede steun in de rug

Een goed en stevig rugkussen van uw tractorstoel of heftruckstoel zorgt ervoor dat uw rug goed ondersteund wordt. Dit wordt vaak onderschat door vele chauffeurs. De bewegingen en trillingen die ontstaan in het voertuig tijdens de werkzaamheden op het platteland, bouwplaats of in het magazijn zullen moeten worden opgevangen. Het Grammer rugkussen levert hier een belangrijke bijdrage aan. Zorg er dus altijd voor dat het rugkussen in goede conditie is.

Vervang tijdig het rugkussen

Als het rugkussen begint met scheuren, dan duurt het meestal niet lang voordat het schuim afbreekt en er gaten ontstaan in het kussen. Voorkom dat u te laat bent met het vervangen van het rugkussen, en onderneem op tijd actie om het rugkussen te vervangen. Het rugkussen slijt bij normaal gebruik gelukkig minder snel dan het zitkussen, omdat op het rugkussen minder wrijving ontstaat dan op het zitkussen.

Voorkom lichaamsklachten zoals rugpijn met een stevig rugkussen

Lichaamsklachten zoals last van de rug komen steeds vaker voor bij chauffeurs van heftrucks en trekkers. Er wordt vaak (te) lang achter elkaar gezeten, terwijl de mens niet gemaakt is om te zitten. Als u dan toch lang in de trekker of heftruck moet zitten, zorg dan dat de kussens in orde zijn. Het schuim van het rugkussen bij elkaar houden met tape is niet de oplossing. Het Grammer rugkussen vervangen is een fluitje van een cent, maar dan moet er wel actie ondernomen worden om een nieuw rugkussen aan te schaffen.

Heftruck rugkussen en tractor rugkussen voor elke populaire machine 

Grammer is onder de kenners al jaren het populairste stoelenmerk voor heftrucks, trekkers en bouwmachines. In de merken van tractoren zoals Claas, Steyr, Landini of Massey Ferguson zit in de meeste gevallen een Grammer stoel. Ook in bekende heftrucks zoals Still, Clark, Jungheinrich en Hyster zit meestal een Grammer stoel ingebouwd. Tevens zit ook in bouwmachines van de merken van bijvoorbeeld Caterpillar, JCB en Kubota regelmatig een Grammer stoel.

Hulp en advies

U kunt ons altijd om advies vragen als u vragen heeft over uw huidige rugkussen. Ook als u niet precies weet welk type rugkussen u moet aanschaffen, helpen wij u graag. Stuur ons via een e-mail een foto van de stoel of het rugkussen, en wij laten u weten welke stoel heeft zodat u daar gemakkelijk het rugkussen van kunt zoeken in onze webshop.

Rugkussen type 511

Rugkussen voor type voertuig: tractor
Dit rugkussen is geschikt voor:

Rugkussen type 520

Rugkussen voor type voertuig: tractor
Dit rugkussen is geschikt voor:

Rugkussen type 521

Rugkussen voor type voertuig: heftruck en tractor
Dit rugkussen is geschikt voor:

Rugkussen type 522

Rugkussen voor type voertuig: heftruck
Dit rugkussen is geschikt voor:

Rugkussen type 721

Rugkussen voor type voertuig: heftruck en tractor
Dit rugkussen is geschikt voor:

Rugkussen type 722

Rugkussen voor type voertuig: bouwmachine
Dit Rugkussen is geschikt voor:

Rugkussen type 731

Rugkussen voor type voertuig: tractor en bouwmachine
Dit Rugkussen is geschikt voor:

Rugkussen type 741

Rugkussen voor type voertuig: tractor
Dit rugkussen is geschikt voor:

Grammer rugkussens gemakkelijk en veilig online bestellen

Grammer voldoet aan alle strenge regels die worden gesteld om het Thuiswinkel Waarborg Keurmerk te mogen hanteren. Bij ons bestelt u veilig en gemakkelijk een nieuw tractor rugkussen, heftruck rugkussen of bouwmachine rugkussen. Let bij webshops altijd of er een keurmerk aanwezig is op de website.