0

Alleen de beste stoelen zijn goed genoeg!
Grammer trekkerstoelen, heftruckstoelen & bouwmachinestoelen.
Veilig uw Grammer stoel kopen via de Originele Grammer Webshop.

Grammer - Verkozen tot beste Grammer webshop

Advies nodig?

NL: 0180 512 866
BE: 03 232 42 28
info@grammer.nl


Grammer heftruckstoel

Een heftruckstoel wordt vrijwel elke dag fulltime gebruikt. Door de beperkte ruimte in de cabine is het belangrijk dat de stoel is voorzien van een compact veersysteem.

Met onze diversiteit aan veersystemen is er voor elke heftruck een ergonomische en comfortabele stoel beschikbaar. Met verschillende modellen, waaronder de Grammer Primo MSG65 en MSG75 serie, MSG20 en B12 heftruckstoel biedt Grammer altijd een passende zitoplossing voor elke heftruck.

Onze Grammer heftruckstoelen passen op vrijwel alle merken heftrucks, zoals Carer, Caterpillar, Clark, Doosan, Hangcha, Heli, Hyster, Hyundai, JLG, Jungheinrich, Komatsu, Linde, Manitou, Mitsubishi, Nissan, Schäffer, Still, Toyota en Yale.

Toont alle 22 resultaten

Grammer heftruckstoel online bestellen

Er zijn diverse redenen waarom u kunt besluiten om uw heftruckstoel te vervangen. De stoel is versleten en is niet meer ergonomisch genoeg. De bekleding van uw stoel is kapot en het comfort van uw stoel is weg. Noemt het maar op. Maar wat is dan de juiste stoel? Let bij de keuze voor een nieuwe heftruckstoel vooral op de specificaties van uw cabine voor de maatvoering. In ons artikel “Hoe kies je de beste stoel voor je heftruck” gaan we dieper in op alle informatie die belangrijk is bij het kiezen van de juiste heftruckstoel. Het is ergonomisch belangrijk dat je niet te laag zit ten opzichte van de pedalen. De bovenbenen moeten een horizontaal houding hebben. Een foute zithouding is als de knieën hoger uitkomen dan de heup.

Kies voor een heftruckstoel met voldoende instelmogelijkheden

Wanneer u weet wat uw beschikbare ruimte is in de cabine, dan kunt u beginnen met het kiezen van uw heftruck stoel. Het is verstandig om een heftruckstoel te kiezen met meerdere instelmogelijkheden zodat aan al uw zitvoorkeuren kan worden voldaan en u comfortabel zit. Zitten in een goede houding is belangrijk om rugklachten te voorkomen. Werken er meerdere mensen met de heftruck waarvoor u een nieuwe stoel zoekt? Kies dan voor een stoel met een instelbare lendensteun en een aanpasbare gewichtsinstelling zodat voor elk gewicht en elke lichaamsbouw de juiste zithouding kan worden gecreëerd.

Heftruckstoel of reachtruckstoel? Grammer helpt u kiezen

Welke heftruckstoel het best past bij uw machine is ook afhankelijk van het type heftruck dat u heeft. Meet altijd de ruimte in de cabine om te weten welke stoel het beste past in uw machine. De cabine van een reachtruck is relatief smal. Hier passen doorgaans alleen smalle heftruckstoelen in zoals de Grammer MSG20 SM en Primo XXM of XXL, ook bekend als de MSG75G/522 en MSG65/522.

Lange of korte zit ook van invloed op stoelkeuze

Hoe lang u op een heftruckstoel zit, bepaalt ook in grote mate welke stoel u het beste kunt kiezen. De Grammer Primo MSG65 en MSG75G serie zijn in vergelijking met de B12 en MSG20 betere opties als stoel voor langdurig gebruik, omdat de stoel is voorzien van een betere vering en meer zitcomfort biedt. Dit helpt bij het voorkomen van rugklachten en bevordert een ergonomische zithouding. De Primo heftruckstoel is verkrijgbaar in de uitvoering luchtgeveerd of mechanisch geveerd. De mechanisch geveerde variant staat bekend als de Primo M, waarbij de Primo L de benaming is voor de luchtgeveerde variant.

Grammer.nl is uw leverancier voor heftruckstoelen

Bent u op zoek naar een nieuwe heftruckstoel, maar heeft u nog vragen hierover, dan is onze servicedesk elke werkdag bereikbaar via info@grammer.nl en telefonisch via: 0180 – 512 866.