0

Alleen de beste stoelen zijn goed genoeg!
Grammer trekkerstoelen, heftruckstoelen & bouwmachinestoelen.
Veilig uw Grammer stoel kopen via de Originele Grammer Webshop.

Grammer - Verkozen tot beste Grammer webshop

Advies nodig?

NL: 0180 512 866
BE: 03 232 42 28
info@grammer.nl


Actimo bouwmachinestoel

De comfortabele Grammer Actimo bouwmachinestoel is bestemd voor diverse soorten bouwmachines zoals graafmachines, shovels en bulldozers.  Op ruw en ongelijk terrein is een goede stoel die schokken en trillingen opvangt geen overbodige luxe. Hiermee worden veel voorkomende klachten als rug- en nekklachten voorkomen. Met een zwaar onderstel met horizontaalvering is deze stoel bijzonder geschikt om schokken en trillingen te reduceren.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Optimaal zitcomfort met Grammer Actimo in graafmachine

Optioneel kunnen sommige veersystemen zelfs voorzien worden van een horizontaalvering zijwaarts. De stoelen zijn verkrijgbaar met een luchtgeveerd of een mechanisch geveerd veersysteem. Alle Grammer Actimo bouwmachinestoelen hebben een hoge rugleuning en onder andere een verstelbare lendensteun. Dit biedt de bestuurder een goede ondersteuning in de rug voor een passende en ergonomische zithouding tijdens het werken. De technologie achter de deze stoelen-serie is up-to-date, heeft een mooi ontwerp en gaat langdurig mee.

Actimo bouwmachinestoelen in diverse uitvoeringen leverbaar

Een Grammer Actimo bouwmachinestoel is in diverse uitvoeringen leverbaar zodat altijd de ideale stoel kan worden samengesteld. Zo zijn de Grammer Actimo Evolution en de Grammer Actimo XL zowel met als zonder pods uit te voeren. Is de stoel bestemd voor een open cabine? Dan kan de stoel worden uitgevoerd in PVC. Stoelen die in een gesloten cabine worden geplaatst kunnen worden voorzien van een stoffen bekleding.

Grammer Actimo voor vrijwel elk merk bouwmachine

Bekende merken bouwmachines zijn vaak voorzien van een Grammer Actimo bouwmachinestoel. De stoelen zijn toepasbaar in de volgende voertuigen zoals: Ahlmann, Atlas, Bobcat, Case, Caterpillar, Doosan, Fuchs, Giant, Hitachi, Hyundai, IHI, JCB, Komatsu, Kubota, Liebherr, Neuson, New holland-Kobelco, O&K, Riverland, Samsung, Schaeff, Sennebogen, Shaeffer, Sunward, Taceuchi, Terex-atlas, Terrax, Volvo, Wacker-neuson, Yanmar.