Tractorstoel

Tractorstoel snel en eenvoudig online bestellen

Een tractorstoel van Grammer voldoet aan de hoogste eisen op gebied van zitcomfort, gebruiksvriendelijkheid en veergedrag. Bestel uw stoel snel en eenvoudig online in deze webshop!

Alle 23 resultaten

Maximo voor het beste zitcomfort

Het aanbod tractorstoelen uit de Grammer Maximo lijn is even groot als veelzijdig. Van de eenvoudige mechanisch geveerde Basic M tot de state of art Evolution Active, voorzien van elektronische vering en demping: Maximo tractorstoelen staan garant voor hoogstaande ergonomie en optimaal zitcomfort.

Primo compact en perfect geveerd

Perfecte vering in combinatie met compacte inbouwmaten: dat biedt een tractorstoel uit de Primo lijn. Er kan een keuze worden gemaakt uit breedtematen S en M. Dankzij de uitgebreide instelmogelijkheden bieden de stoelen perfecte ondersteuning. Optioneel zijn de stoelen uit te voeren met armleuningen en horizontaalvering. Standaard geleverd in stoffen uitvoering maar ook uit te voeren met PVC bekleding.

 Universo voor de klassiekere tractoren

Tractorstoelen van Universo lijn bieden veel comfort voor de wat oudere trekkers. Van de basic zetel tot de uitgebreidere Basic Plus tractorstoel; in deze collectie bevindt zich voor elke zitwens de juiste stoel. De Grammer Universo is eenvoudig naar gewicht en gewenste hoogte in te stellen. Leverbaar met contact switch, rugverlenging en rolgordel.

Een comfortabele zit Compacto

De Compacto tractorstoel heeft smalle bovendelen. Met een zitbreedte van 42 tot 53 centimeter passen ze goed in cabines met beperkte ruimte. Dankzij de ergonomische vormgeving en duurzame bekleding garandeert de Grammer Compacto een comfortabele zit. Er is keuze uit mechanisch en luchtgeveerde modellen.

MSG20 voor kleine cabines

De Grammer MSG20 is een compacte tractorstoel. De rug van de stoel is zo gemaakt dat de bestuurder gemakkelijk achteruit kan kijken. Comfortabel en mechanisch geveerd. Leverbaar in PVC en met stoffen bekleding. De MSG20 is ook beschikbaar in smallere versie. De compacte tractorstoel B12 is geschikt voor machines met beperkte ruimte. De B12 beschikt over een zeer lage vering en heeft een zitbreedte van 45 centimeter. Met de handmatige gewichtsinstelling kan de stoel eenvoudig naar het gewicht van de bestuurder worden ingesteld.

Luchtgeveerde tractorstoel of mechanisch geveerd

In decollectie zijn zowel tractorstoelen met een mechanisch als een luchtgeveerd onderstel terug te vinden. De Grammer Maximo L/G is een bekende luchtgeveerde tractorstoel die beschikt over horizontaalvering en uitgebreide instellingsmogelijkheden. De mechanische lendensteun zorgt voor goede ondersteuning van de onderrug. Ook de rugleuning is klap- en verstelbaar.

Grammer tractorstoel onderdelen

Ook onderdelen voor uw Grammer tractorstoel vindt u terug in onze webshop. Van veersystemen, hoofdsteunen, rugverlenging en armleuningen tot gordels en beschermhoezen; het is allemaal leverbaar. Ook een rug- en zitkussens zijn bij ons los verkrijgbaar, in diverse soorten bekleding waaronder stof en PVC. Wij leveren tractorstoelen voor alle trekkersmerken waaronder, McCormick, Fiat, Ford, International, JCB, Valtra, Volvo, New Holland, John Deere, Case, Kubota, Landini, Massey Ferguson en Zetor.

Grammer stoel voor elke landbouwmachine

Een Grammer stoel is doorgaans terug te vinden in de volgende machines: planter, plantmachine, shovel, smalspoortractor, akkerbouwmachine, kniklader, landbouwwerktuig, maaidorser, maaimachine, oogstmachine, smalspoortrekker, tractor, traktor, trekker, verreiker, zitmaaimachine.