0


Heftruckstoel kopen met gratis onderdelen

Voor elke heftruck de juiste stoel

Advies nodig voordat u koopt?

Wij staan voor u klaar!

0180 512 866
ma-do: 8:30 - 17:00
vr: 8:30 - 15:00
contactformulier

Hennie OlsthoornGrammer productspecialist heftruckstoel

  • Uw specialist in heftruck stoelen

  • GRATIS bezorgd in Nederland en België
  • Direct leverbaar
  • Proefzitten in onze showroom
  • Achteraf betalen

Wilt u een heftruckstoel kopen voor lange werkdagen of slechts voor kort gebruik op de heftruck? Bestel hier de geschikte stoel snel en eenvoudig online. Maak een keuze uit de budgetvriendelijke instapmodellen B12 en MSG20 of kies voor de luxer uitgevoerde Grammer Primo M. Benieuwd welke heftruckstoel het best bij u en uw toepassing past? Neem contact op met onze Grammer productspecialisten. Ze geven u graag advies op maat!


Passend op o.a. de volgende heftrucks


GRATIS armleuning, contact switch of gordel

Profiteer nú van de een heftruckstoel met diverse kortingen op de onderdelen van bovenstaande geselecteerde stoelen voor heftrucks. Bij aankoop van een B12, MSG20 of Primo M stoel kunt u nú tijdelijk kiezen uit diverse onderdelen voor veiligheid en comfort in uw heftruck. Wees er snel bij! Op=Op. Bekijk naast deze uitgelichte stoelen ook alle overige Grammer heftruckstoelen.

Heftruckstoel voor regulier gebruik

De Grammer B12 en de MSG20 zijn scherp geprijsde stoelen die doorgaans voor kortdurende werkzaamheden worden ingezet. Dit type heftruckstoel is van alle gemakken voorzien en optioneel GRATIS uit te breiden met een contact switch of gordel. De heftruckstoelen hebben een compacte vering waardoor ze prima passen in een cabine waar de ruimte beperkt is, zonder in te leveren op zitcomfort. Alle Grammer heftruckstoelen hebben een lage rugleuning waardoor er goed over de schouder kan worden gekeken. 

Luxe heftruckstoel met geavanceerd veersysteem

De Grammer Primo is uitgevoerd met ergonomisch gevormde zitkussens en is voorzien van een geavanceerd veersysteem waardoor trillingen en schokken nog beter worden opgevangen. De lendensteun en rugleuning zijn verstelbaar voor optimale ondersteuning van het lichaam. Hiermee is de Grammer Primo een luxe heftruckstoel geschikt voor lange werkdagen. Koop nú de PRIMO M heftruckstoel met armleuning naar keuze.

Universele heftruckstoel voor alle machines geschikt

Bent u op zoek naar een universe heftruckstoel dan vindt u bij ons ook gegarandeerd wat u zoekt. Is uw huidige heftruckstoel aan vervanging toe? Zowel de Grammer B12 als de MSG20 en de Grammer Primo M heftruck stoel passen op vrijwel alle heftrucks, zoals de bekende merken Toyota, Hyster, Mitsubishi en Linde. Wilt u zeker weten of een Grammer stoel op uw machine past? Vraag het aan één van onze Grammerspecialisten. Vindt u het lastig om een keuze te maken? Vraag ons dan gerust om advies! Wilt u uw huidige stoel vervangen door hetzelfde model? Geef dan het MSG-nummer van de stoel aan ons door. U vindt een sticker met het typenummer op het veersysteem of achterop de rugleuning.

Voor een handig overzicht van alle heftruckstoelen kunt u de Grammer brochure met alle heftruckstoelen downloaden.

Grammer heftruckstoel voor elk budget
Grammer heftruckstoel voor uw heftruck op GRAMMER.nl