EBLO voorziet Grammer stoel van antistatische bekleding

grammer-primo-m-msg65-521-antistatisch
Geplaatst in: Blog, Nieuws op 16-10-2018

De stoffeerders van EBLO kunnen in vrijwel alle wensen op het gebied van stoelbekleding voorzien. Ook Grammer stoelen kunnen op aanvraag naar wens worden bekleed. Recent is een Grammer Primo M uitgevoerd in antistatische stof.

Elektrostatische ontlading kan vervelende maar ook gevaarlijke situaties opleveren: van het beschadigen van elektronische apparatuur tot het veroorzaken van vuur en explosies. Afhankelijk van de hoeveelheid stroom waartegen beschermd moet worden, kunnen de stoffeerders van EBLO Grammer stoelen van antistatische of ESD bekleding voorzien.

Verschil tussen antistatisch en ESD
Antistatische stof heeft een weerstand die ligt tussen de 0,1 en 1.000 Ohm. De weerstand van ESD bekleding ligt tussen de 0,1 en 100 Ohm. ESD beschermt dus beter tegen elektrostatische ontlading, wat echter niet betekent dat een stoel in ESD-uitvoering altijd de beste oplossing is.

Advies op maat
De zitspecialisten van Grammer.nl geven graag advies op maat om tot de beste zitoplossing te komen. Neem voor meer informatie contact met ons op door te bellen naar 0180 – 512 866 of stuur een mail naar info@grammer.nl.

GRAMMER PRIMO M PVC ANTISTATISCH

Erectiele disfunctie (ED) is een wijdverbreid gezondheidsprobleem dat ongeveer 52% van de mannen tussen 40 en 70 jaar treft. Ondanks de overvloed apotheekeenbe.com aan beschikbare farmaceutische behandelingen.

Un casinò online in Italia che offre accesso a una varietà di giochi d’azzardo, tra cui slot, roulette, poker e altro ancora su Greatwin. Iscrivetevi e godetevi le emozioni direttamente dalla comodità di casa vostra.