Heftruckstoel

Een heftruckstoel wordt vrijwel elke dag fulltime gebruikt. Door de beperkte ruimte in de cabine zijn veel stoelen voorzien van een compacte vering. Door het grote aanbod veringen is er voor elke heftruck een ergonomische en comfortabele stoel beschikbaar.

Alle 25 resultaten

Grammer Maximo heftruckstoel voor de grotere machines

De Grammer Maximo heftruckstoel is geschikt voor de wat grotere machines. Zitcomfort en besturingsgemak worden gecombineerd. Zo is de Grammer Maximo XXL uitgerust met  een pneumatische lendensteun voor extra ondersteuning van de onderrug.

Grammer Primo ideaal voor kleinere heftrucks

De Grammer Primo heftruckstoel is voorzien van een compacte vering. Een ideale zetel voor heftruckchauffeurs en bestuurders van reachtrucks.

MSG20 voor smalle voertuigen

De MSG20 is een smalle zetel, geschikt voor de meeste vorkheftrucks. Ook verkrijgbaar in extra smalle uitvoering met hogere rug. De stoelen zijn mechanisch geveerd.

De compacte Grammer B12

Voor machines met beperkte ruimte is de Grammer B12 een ideale compacte heftruckstoel. Uitgevoerd in duurzaam pvc en optioneel leverbaar met armleuningen, gordel en contact switch.

Antistatische bekleding op aanvraag

Onze heftruckstoelen kunnen op aanvraag worden uitgevoerd met antistatische bekleding: dit materiaal voorkomt dat door wrijving de stoel elektrisch geladen wordt en voorkomt explosiegevaar (bijvoorbeeld in de buurt van brandgevaarlijke stoffen).

Grammer heftruckstoel voor alle merken heftrucks

Een Grammer stoel is geschikt voor onder andere de volgende heftrucks / industriële voertuigen: All-lift, Atlet, BT, Carer, Caterpillar, Clark, Crown, Deawoo, Doosan, Heli, Hyster, Hyundai, JLG, Jungheinrich, Kalmar, Komatsu, Linde, Manitou, Mitsubishi, Nissan, Still, TCM, Toyota, Yale.

Grammer stoel voor elk industriële voertuig

Een Grammer heftruckstoel past onder andere in de volgende machines: heftruck, hijskraan, industrietrekker, kraan, kraanmachine, luchthaventrekker, platformtrekker, platformwagen, reachtruck, terminaltrekker, terreintrekker, torenkraan, veegmachine.