Eigen logo op nieuwe stoel steeds populairder

Eigen logo op Grammer stoel
Geplaatst in: Blog op 27-07-2020

We krijgen de vraag steeds vaker: Kan het bedrijfslogo op de nieuwe Grammer stoel geborduurd worden? Dan kan zeker bij ons! Met een eigen stoffeerderij biedt de Grammer webshop de mogelijkheid om elk logo of ander beeldmerk op de rugleuning, hoofdsteun of rugverlenging te borduren. Dat kan zelfs ook op uw huidige stoel, ook als het niet om een Grammer stoel gaat.

Geef bij ons aan waar en hoe groot u uw beeldmerk wilt hebben en wij zorgen ervoor dat u binnen enkele dagen de stoel inclusief uw logo in huis hebt. Ook kunnen we de stoel speciaal voor u stofferen. Heeft u graag een een blauwe, rode, gele, groene of paarse stoel? In stof of toch liever (kunst)leer? Wij zorgen ervoor.

Hieronder ziet u een voorbeeld van de firma K. Groenenboom b.v. Voor deze aannemer hebben we voor hun New Holland machines een aantal stoelen (Grammer Comfort W) bekleed met blauw leder en hebben we het logo in de rugverlenging verwerkt.

Wilt uw ook een nieuwe of uw huidige stoel bekleden en/of van uw logo verzien? Laat het ons weten via het contactformulier en u heeft binnen enkele dagen uw eigen unieke stoel.