Driepuntsgordel op elke Grammer stoel mogelijk

Grammer Actimo XL driepuntsgordel
Geplaatst in: Blog, Nieuws op 13-06-2017

Op sommige Grammer stoelen is een tweepuntsgordel onderdeel van de standaarduitvoering. Dan gaat het voornamelijk om de heftruckstoelen. Deze veiligheidsgordel is meestal veilig genoeg voor de werkzaamheden die de chauffeur uitoefent met de heftruck of ander soortgelijk voertuig. Voor bouwmachines is steeds meer vraag naar een driepuntsgordel.

Driepuntsgordel voor bouwmachinestoelen
In sommige gevallen is het geen overbodige luxe om gebruik te maken van een driepuntsgordel. Dan hebben we het vooral over bepaalde stoelen in diverse bouwmachines. Bouwmachines zoals shovels, bulldozers of graafmachines zie je vaak op onregelmatig terrein, waardoor de machine blootgesteld wordt aan schokken en trillingen. Ook komt het voor dat de machine niet helemaal vlak staat op de bouwplaats. Het kan zijn dat hierdoor de chauffeur minder stabiel in de stoel zit. Als dit het geval is, brengt een driepuntsgordel uitkomst.

Extra bescherming en stabiliteit
Een driepuntsgordel geeft de bestuurder een nog betere bescherming en stabiliteit. Het bovenlichaam is beter beschermd door de borstband die diagonaal is aangebracht en houdt de bestuurder in de stoel. De gordel beperkt de bestuurder niet in zijn werkzaamheden en geeft voldoende bewegingsvrijheid.

Felgekleurde gordels
Er is keuze uit diverse kleuren gordels. De felgekleurde oranje en gele gordel wordt steeds vaker toegepast. Met deze gordel is beter zichtbaar dat de bestuurder de gordel draagt. Dit geeft een veilig gevoel voor werknemer en werkgever. De gordels zijn los verkrijgbaar, maar wij kunnen ook de gordel voor u op de stoel monteren. Dit gebeurt in onze werkplaats. Klik op de link voor een voorbeeld van een oranje driepuntsgordel.

Grammer Actimo XL
Op de foto is een Grammer Actimo XL te zien. De gordel kan op diverse manier worden aangebracht. Voor onze klant heeft ons technisch personeel vakkundig en zonder problemen de driepuntsgordel gemonteerd.

Contact
Wilt u ook een (driepunts)gordel aan laten brengen op uw nieuwe stoel of op de stoel die u al in gebruik heeft? Of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Ook voor advies kunt u bij ons terecht.

Grammer Actimo XL driepuntsgordel Grammer Actimo XL driepuntsgordel

Grammer Actimo XL driepuntsgordel Grammer Actimo XL driepuntsgordel

Grammer Actimo XL driepuntsgordel