Heftruckstoel

Een heftruckstoel wordt vrijwel elke dag fulltime gebruikt. Door de beperkte ruimte in de cabine zijn veel stoelen voorzien van een compacte vering. Door het grote aanbod veringen is er voor elke heftruck een ergonomische en comfortabele stoel beschikbaar.

 

Alle 9 resultaten

Reset alle filters

MSG20 voor smalle voertuigen

Voorbeelden hiervan zijn de MSG20 en de MSG20 SM (de smalle uitvoering). Deze zijn geschikt voor de meeste vorkheftrucks. Voor machines met beperkte ruimte is de Grammer B12 een ideale compacte stoel. Voor wie wat meer comfort en instelmogelijkheden wenst, is er de Primo een zeer geschikte heftruckstoel. De Primo is er in diverse varianten, zoals luchtgeveerd of een mechanisch veersysteem.

Maximo heftruckstoel biedt extra comfort

Ook de comfortabele Maximo is een prima heftruckstoel als de heftruck genoeg ruimte heeft. De Maximo is er ook in een aantal varianten. Daarnaast is er nog de populaire Grammer MSG85 stoel voor heftrucks of gelijke voertuigen. Een Grammer stoel is geschikt voor onder andere de volgende heftrucks / industrële voertuigen: All-lift, Atlet, BT, Carer, Caterpillar, Clark, Crown, Deawoo, Doosan, Heli, Hyster, Hyundai, JLG, Jungheinrich, Kalmar, Komatsu, Linde, Manitou, Mitsubishi, Nissan, Still, TCM, Toyota, Yale.