Bouwmachinestoel

Graafmachines, mingravers, shovels, bulldozers en alle andere denkbare bouwmachines vereisen een bouwmachinestoel die tegen een stootje kan. Het werk op ruig terrein, keien, rotsen en grind hebben grote impact op de stoel en bestuurder. De machines zijn hierdoor onderhevig aan schokken en trillingen. Een stoel met een goed veersysteem is dan geen overbodige luxe. De Grammer bouwmachinestoelen voldoen aan alle essentiële eisen.

Enige resultaat

Reset alle filters

De Grammer Primo en Maximo zijn van alle gemakken voorzien

De Grammer Actimo wordt veelvuldig toegepast in bouwmachines. Deze is leverbaar met verschillende veersystemen, een verstelbare lendensteun en een hoge of juist lage rugleuning. Optioneel kunnen er joystickconsoles (pods) aan worden toegevoegd. Ook de Maximo en de Primo stoelen van Grammer zijn terug te vinden in diverse bouwmachines. Dat geldt ook voor de MSG20 die vooral geschikt is voor de kleinere machines.

Maak een oude bouwmachine stoel weer als nieuw

Ook voor verkopers van een tweedehands bouwmachine biedt een Grammer bouwmachinestoel een uitkomst: de bouwmachine voldoet direct aan de laatste eisen op het gebied van ergonomie en zitcomfort zodat een nieuwe bestuurder direct aan het werk kan. Een Grammer bouwmachinestoel is geschikt voor diverse merken machines, als: Ahlmann, Atlas, Bobcat, Case, Caterpillar, Doosan, Fuchs, Giant, Hitachi, Hyundai, IHI, JCB, Komatsu, Kubota, Liebherr, Neuson, New holland-Kobelco, O&K, Riverland, Samsung, Schaeff, Sennebogen, Shaeffer, Sunward, Taceuchi, Terex-atlas, Terrax, Volvo, Wacker-neuson, Yanmar