Heftruckstoelen

Heftruckstoelen. Een Grammer stoel voor elke heftruck.

Op het gebied van transport zijn heftrucks niet weg te denken. Ze worden vrijwel elke dag fulltime gebruikt. Door de jaren heen is de diversiteit aan zowel heftrucks als reachtrucks erg toegenomen. Hierdoor zijn er diverse verschillende soorten heftruckstoelen te verkrijgen. Door de beperkte ruimte in de heftrucks zijn veel heftruckstoelen voorzien van een lage en tevens compacte vering. Door het grote aanbod aan stoelen kan elk type heftruck voorzien worden van een ergonomische en comfortabele stoel.

Stoelen voor heftrucks en reachtrucks zijn voordelig, veilig en makkelijk te bestellen in onze webshop. Wij leveren stoelen voor elke merk heftruck en reachtruck, onder andere:

All-lift, Atlet, BT, Carer, Caterpillar, Clark, Crown, Deawoo, Doosan, Heli, Hyster, Hyundai, JLG, Jungheinrich, Kalmar, Komatsu, Linde, Manitou, Mitsubishi, Nissan, Still, TCM, Toyota, Yale.

Heftruckstoelen van Grammer zijn ideaal voor elke heftruck en reachtruck. Er is ruime keus uit stoelen van verschillende modellen zoals: Maximo, Primo, MSG20 en B12.

De gangbare Grammer stoelen zijn uit voorraad leverbaar en worden tevens zonder verzendkosten in Nederland en België geleverd.

⇣ Download de Grammer brochure ‘Stoelen voor heftrucks en industrie’

Grammer stoelen voor heftrucks - Heftruckstoelen - Grammer stoel